Vores katte

Indhold

 Må vi præsentere vores katte.

 

Præsentation
Om os
Vores katte
Killinger
Foto
Links

Video af killingerne

  Kitty...

 

Kitty, 10år gammel huskat. Hun har fra hun var lille været vant til, at være ude. Hun er en utrolig god mussefanger, og afleverer dem stolt død eller levende, så hun kan få ros. Hun har mange sære vaner, bl.a. valg af sovested, i en frugtskål under en tændt lampe el. udenfor i et fuglehus.


  Mulle...

 

Daisy's EisBlue White Lady of Galadriel.

Mulle er en meget selvstændig dame, der kan lege "kispus" med en hvis det passer hende. Hun drikker helst frisk vand fra hanen, og hvis hun sku' bestemme var kogt fisk på menúen dagligt.
Hun er ubestridt leder i familien, men også meget kærlig. Hun er en meget omsorgsfuld mor for sine børn

 

  Sille...

 

Blue Layor Cats Tantomile.

Sille er født i november 2002, fra Mulle's første kuld. Hun er utrolig tillidsfuld og meget nysgerrig. Hun følger gerne med i alt hvad der sker i huset. Hun er meget legesyg, og der gik ikke lang tid med at acceptere Spike som en god legekammerat.

 

  Spike...

 

Grey Lightning's G.I Joe

Spike er hjemmets spirrevip.Han er født i maj 2003. Vi skulle blot have ham i pleje, til der var fundet nyt hjem til ham.Han kom sammen med sin far Flymo.

Spike indtog hjemmet fra første dag, og efter kort tid, var vi "solgte". Han er blevet en utrolig god legekammerat til Sille

 

  Flymo...

 

Paragon Blue World Flying Dutchman

Flymo kom til familien i august 2003. Han er far til både Sille og Spike, men nu kastreret. Han har et utroligt roligt og kærligt væsen. Han er altid parat til leg, og samtidig meget omsorgsfuld overfor de yngste.

 


Top

 screw01a.gif 

forside